JAARPROGRAMMA 2020-2021

De Historische Vereniging Maasland heeft in het jaar 2020-2021 helaas niet veel mogen organiseren. De vereniging heeft echter dit jaar weer niet stil gezeten, En er is aan het einde van dit verenigingsjaar weer heel wat mogelijk en die hebben we ten volle benut. De manifestatie "Ode aan het Landschap" heeft ons geïnspireerd om een boekje uit te brengen en een bijbehorende tentoonstelling in samenwerking met de Schilpen te organiseren. Het boekje Ode aan het landschap van Maasland, een geschiedenis ter lering en waardering is gratis voor de leden aangeboden en te koop voor 7,50 euro in De Schilpen. Vanaf zaterdag 26 juni kunt u de tentoonstelling in de Schilpen bezoeken. De meest actuele openingstijden zijn te vinden op de webiste van de Schilpen.